AKTUELNO

Miroljub Petrović je gostujući u emisji “Kontravizija” autora i voditelja Lava Grigorija na Televiziji Pink rekao da su goveđe koalicije normalne i da je njima zajednička samo mržnja prema onima koji vode državu. Petrović je u emisiju došao sa motkom.

- Čuo sam da se ovde oko studija šunjaju ovi iz goveđe opozicije, pa sam poneo ovu go*njivu motku da se branim - rekao je Petrović u svom stilu.

Petrović je saradnju među opozicionim strankama u Srbiji  uporedio sa ujedinjavanjem ustaša i komunista protiv srpskog naroda.

- Tako su ove goveđe koalicije i opozicije normalne u njihovom sistemu vrednosti, a ono što je skaradno su njihovi nazivi. Na primer: Partija slobodnih građana - kako neko može biti slobodan kada je narkoman i zavisnik od raznih zabluda. To je kao kada bi protitutke napravile partiju moralnih žena. To u demokratiji može, ali...Savez za Srbiju bi pre mogao da se zove savez za Sotonu - rekao je Petrović.

On smatra da je peti oktobar jedan od najsramnijih datuma u srpskoj istoriji, koji ovi iz goveđe opozicije glorifikuju.

- Kao što treba da se trudimo da komunizam ne varsksrne moramo se boriti protiv tih neo-dosmanlija koji žare i pale i promovišu najstrašnije stvari - istakao je Petrović i dodao Srbija ne bi bila bombardovana da nije bilo njih.

Petrović je izrazio bojazan da bi oni mogli da ponovo okupiraju Srbiju kao 5. oktobra.

- Nisu oni problem, to je šaka jada i mi sa njima možemo da se obračunamo već njihovi spoljni mentori - rekao je on i objasnio zašto se opozicija deli: „To je isto kao kada bi neko pitao zašto postoji nekoliko uličnih bandi koji diluju drogu. Ne možeš ti dilere da ujediniš, oni svi žele isto.“

- Oni se između sebe ne vole, njih ujedinjuje samo mržnja prema onima koji vode državu - naveo je Petrović.

#Kontravizija

'